Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

HBV einde seizoen feest De Calbroek Beers

Maandag 06 Juni 2022

 

Wegens traditie herhaald! Zorg dat je er bij bent op deze mooie dag, inmiddels legendarisch met Dj REsound!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Susan en Math

Onwijs, onwijs, onwijs bedankt!!! Wat een feest!!! 1000 maal dank, het was fantastisch! Écht wij hebben genoten! Je hebt zelfs veel langer door gedraaid dan dat we afgesproken hadden, dank! Wat een knal feest! Veel complimenten over jou gehad en die zijn terecht!!! Bedankt, liefs Math en Susan.

Lena en Bram

Dj REsound voelde ons bruiloftsfeest in festivalsfeer heel goed aan. Hij draaide met vol enthousiasme wat wij en onze gasten graag hoorden en voor ieder wat wils. Ook pakte hij zijn gitaar erbij om geheel in de festivalsfeer wat live covers ten gehore te brengen. Dat zie je zelden een Dj die zo veelzijdig en getalenteerd is, prachtig! Ook in de communicatie en omgang is Johan zeer prettig. Nogmaals dank, Bram en Lena.

Vera Erps

Dj REsound heeft er (weer) een gezellig feestje van gemaakt tijdens het Oeffelts Weekend! Naast dat er leuke plaatjes gedraaid werden, heeft Johan ook z’n steentje bij gedragen aan de ondersteuning voor de live en playback artiesten. Al met al een zeer geslaagde middag waarbij Dj REsound iedereen heeft vermaakt!