Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Roan en Anna Kasteel Tongelaar Mill

Maandag 20 Juni 2022

 

Dit wordt geen doorsnee maandag... maar de huwelijksdag van Roan en Anna! Dj REsound mag van A tot Z alle muziek verzorgen deze dag. Wat een mooie eer voor DjREsound.nl!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Raymond Veulings

Voetbalvereniging HBV heeft een top seizoensafsluiting gehad! Dj REsound zorgde voor één groot feest. Het kampioensteam Vrouwen 1 kreeg bovendien een wervelende opkomst door toedoen van Dj REsound. Als een ware spreekstalmeester zweepte hij het publiek op en presenteerde hij de speelsters één voor één op onvergetelijke wijze!

Jasmine en Wessel

Wij hebben een ontzettend leuk huwelijksfeest gehad! Niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben onwijs genoten van de muziek en sfeer die Dj REsound creëert! Tijdens onze kennismaking was er meteen een klik wat prettig was. Johan, nogmaals super bedankt voor het prachtige feest die je neer hebt gezet! We hebben onwijs genoten! Tot het volgend feestje!

Rob en Nancy en Wilko

Afgelopen zaterdag met twee vrienden onze 40e verjaardag gevierd met Dj REsound als Dj. Van tevoren al even een keer samen om tafel gezeten en toen spatte het enthousiasme al van hem af. Johan vertelde toen dat hij er altijd 100% voor gaat en dat het altijd wel goed komt om de stemming erin te krijgen. En niets is minder waar gebleken. Wat een feest! Dj REsound kreeg onze gasten van jong tot oud op de dansvloer. De muziek varieerde van gouwe ouwe, 90's, hardcore tot lekker stevige rock. Ook af en toe leuke babbeltjes tussendoor om nog meer stemming te brengen. Voor ieder wat wils, hij deed dit perfect. Ze zeggen wel eens "het leven begint bij de 40". Wij zijn ons leven als Veertiger in ieder geval SUPER begonnen, Johan bedankt!