Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Tuinfeest Monique en Jan Vianen

Zaterdag 25 Juni 2022

 

Wanneer je huwelijksceremonie in coronatijd plaatsvindt, dan is het aan te raden om het feest niet te vergeten! Monique en Jan hebben dat begrepen en gaan een jaar later een mooi feest geven om het leven te vieren! Dj REsound mag erbij zijn, fijn!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Marlou Megens

Noortje en ik hebben samen bij DjREsound.nl liedjes op mogen nemen. Ik kende Johan niet, maar toen we eenmaal begonnen voelde ik me al snel op m’n gemak. Johan is een vrolijke, positieve en fijne man om mee te werken. Hij dacht met ons mee en gaf ons nuttige tips over hoe we allebei zo goed mogelijk onze stem konden laten horen. Johan neemt de tijd, luistert naar je en zorgt voor een relaxte sfeer. Ik ben blij met het eindresultaat en deze ervaring. Bedankt!

Peter en Rian

Dj REsound heeft de muziek verzorgd op ons feest. Hij zorgde ervoor dat al onze familie, vrienden, buren en collega's het naar hun zin hadden door de afwisseling en de diversiteit van de muziek en tóch zorgde hij ervoor dat het ons feestje bleef! We hebben "goeie schik" gehad!

Hilde en Diederik

Johan, wat hebben wij genoten van onze feestavond! Ook van al onze gasten krijgen we zoveel complimenten over hoe jij gedraaid hebt! Je hebt ons feest helemaal top gemaakt. Nogmaals bedankt! P.s. alle de oude vastgeroeste heupen zijn weer losgekomen op de dansvloer ;)