Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Feest Ard en Fatima Nederasselt

Zaterdag 23 Juli 2022

 

Vaste klanten die wel van een feestje houden die Ard en Fatima! Dj REsound gaat voor de 3e keer los om het leven te vieren. Ze hebben een mooie locatie en de leukste vrienden om een goed feest te bouwen. Dj REsound regelt het licht en geluid deze mooie dag!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Jonathan en Mirjam

Dj REsound was top op onze bruiloft! Gezellig en energiek. Precies onze muziek. Ondanks de warmte kreeg hij de mensen op de dansvloer en Johan hield ze daar ook! kortom, een perfect verzorgde avond met licht en geluid! Aanrader!

Anouk en Maarten

Met jouw enthousiasme zorgde je voor een goede sfeer en bleef iedereen de hele avond dansen. Wij vonden het een fantastisch feest en kregen van veel gasten ook te horen dat je het geweldig gedaan hebt!

Leendert Jan en Sofie

Dj REsound heeft ons huwelijksfeest vanaf het eerste moment tot een sprankelend feest gemaakt. Vooraf wisten we al dat het goed zat door zijn persoonlijke en professionele benadering. Direct wist hij met zijn feeling voor het publiek de beste dansskills in al onze gasten, van jong tot oud, naar boven te halen. Iedereen ging los, het was een waar spektakel. Onvergetelijk!!