Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Feest Ard en Fatima Nederasselt

Zaterdag 23 Juli 2022

 

Vaste klanten die wel van een feestje houden die Ard en Fatima! Dj REsound gaat voor de 3e keer los om het leven te vieren. Ze hebben een mooie locatie en de leukste vrienden om een goed feest te bouwen. Dj REsound regelt het licht en geluid deze mooie dag!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Marloes Peeters

Samenwerken met Johan is één groot feest! Een warm onthaal bij binnenkomst door hem en zijn prachtige gezin! In de studio is het net zo. Je mag al je wensen kenbaar maken en kritisch zijn. Als je al niet enthousiast bent dan word je het wel door het aanstekelijke enthousiasme en de positiviteit van Johan. Het eindproduct was fantastisch en ik heb een gezellige leuke dag gehad! Wat wil je nog meer?!

Jasmine en Wessel

Wij hebben een ontzettend leuk huwelijksfeest gehad! Niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben onwijs genoten van de muziek en sfeer die Dj REsound creëert! Tijdens onze kennismaking was er meteen een klik wat prettig was. Johan, nogmaals super bedankt voor het prachtige feest die je neer hebt gezet! We hebben onwijs genoten! Tot het volgend feestje!

Leendert Jan en Sofie

Dj REsound heeft ons huwelijksfeest vanaf het eerste moment tot een sprankelend feest gemaakt. Vooraf wisten we al dat het goed zat door zijn persoonlijke en professionele benadering. Direct wist hij met zijn feeling voor het publiek de beste dansskills in al onze gasten, van jong tot oud, naar boven te halen. Iedereen ging los, het was een waar spektakel. Onvergetelijk!!