Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Ivan en Robin Lambertus kerk events Beers

Zaterdag 08 Oktober 2022

 

Dit fijne stel gaat op een unieke locatie een fantastisch feest tegemoet! Dj REsound mag dit huwelijksfeest voorzien van de juiste muziek, licht en geluid.

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Oscar Janssen (De Heimussen)

Onze thema avond van "De Heimussen" uit Vianen met de legendarische titel Carnaval was wederom een gezellige bende door Dj REsound! Dank je wel!

Marianne en Henry

Wat hebben we genoten, de tijd vloog (veel te snel) voorbij. Binnen een mum van tijd stond de dansvloer vol en dat is de hele avond zo gebleven. Iedereen ging uit zijn dak, wat was dat mooi om te zien. Iedereen had het over de Dj. Wie is dat en kan je zijn gegevens doorgeven... Dit hadden de meesten nog niet meegemaakt, zo'n gezellige sfeer en een volle dansvloer de hele avond. Johan, super bedankt voor deze GEWELDIGE avond, wij hebben echt enorm genoten en zo ook onze familie en vrienden. Een avond om nooit meer te vergeten. Op naar het volgende feestje en dan wederom met Dj REsound!

Marloes en Stan

Dj REsound is een ontzettend leuke, spontane Dj die tijdens ons huwelijksfeest perfect heeft ingespeeld op de wensen van de gasten en er een super knalfeest van heeft gemaakt!