Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Feest Natalie en Roel

Zaterdag 12 November 2022

 

Dj REsound mag op ons feestje de voetjes van de vloer toveren! We gaan een mooi feestje tegemoet omdat Natalie en Roel elkaar 25 jaar kennen!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Kim en Martijn

Wat hebben wij een TOP feest gehad! Dj REsound weet hoe het moet. Het feest kwam snel op gang en al snel stond iedereen op de dansvloer, jong en oud! Dankjewel Johan dat je van ons feest het allermooiste feest hebt gemaakt wat we ons konden wensen. Een herinnering voor het leven!

Emma Loeffen

Ik wilde altijd al een keer ervaren hoe het is om in een studio een lied op te nemen. Toen Johan mij deze kans gaf, heb ik deze meteen aangenomen. Het was erg interessant en leerzaam om te zien hoe het opnemen van een lied in zijn werk gaat en het zag er in de studio van DjREsound.nl ook allemaal erg professioneel uit. Het eindresultaat van de opnames was erg mooi en we hebben er leuke reacties op gekregen. Ik zou het zo weer doen!

Jasmine en Wessel

Wij hebben een ontzettend leuk huwelijksfeest gehad! Niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben onwijs genoten van de muziek en sfeer die Dj REsound creëert! Tijdens onze kennismaking was er meteen een klik wat prettig was. Johan, nogmaals super bedankt voor het prachtige feest die je neer hebt gezet! We hebben onwijs genoten! Tot het volgend feestje!