Drive in show

Net dat beetje meer klasse

DjREsound.nl drive in show

 

Meer dan een begrip

 

De term "Drive in show" is een ruim begrip. Het beeld dat mensen geregeld hebben bij een traditionele drive in show is een perceptie die we bij Dj REsound altijd overtreffen. De Drive-in show van DjREsound.nl onderscheidt zich door een eigentijdse, kwalitatief hoogwaardige en chique uitstraling. De samenstelling is constant in beweging. Er staat dan ook nooit een "standaard show", het is bij DjREsound.nl altijd maatwerk! De Dj is bij DjREsound.nl absoluut géén playlistdraaier... de Dj is een unieke persoonlijkheid die een positieve energie op alle aanwezige mensen kan overbrengen zodat de gasten een onvergetelijke avond beleven. Dat is waar het in feite om draait. Dat is ook wat DjREsound.nl in de basis levert, een gepassioneerde Dj. Alle ondersteunende techniek en apparatuur is vanzelfsprekend perfect geregeld.

 

DjREsound.nl drive in show

 

Technisch vernuft

 

De techniek rondom de artiest, de feitelijke "drive in show", moet vooral ondersteunend zijn bij elk uniek feest. Elk feest is namelijk anders! De apparatuur moet dus in beginsel flexibel in te zetten zijn in elke willekeurige opstelling. DjREsound.nl probeert dan ook altijd een opstelling op maat te realiseren dat bij de locatie en uw wensen past. Beknibbelen op kwaliteit en veiligheid doen wij niet. Voor elke locatie is er dan ook een unieke passende setting te genereren waarin licht en geluid perfect samen gaan. Natuurlijk altijd in goed overleg met de organisatoren!

 

DjREsound.nl drive in show

 

Daag mij gerust uit!

 

DjREsound.nl kan in principe elk feest voor u verzorgen en DjREsound.nl doet dit met ontzettend veel passie! DjREsound.nl heeft ruime ervaring met vele muziekstijlen. Dj REsound is een echte allround Dj met honderden feesten ervaring! Dj REsound heeft al twee decennia veelvuldig achter de draaitafels gestaan bij tal van feesten, bruiloften en huwelijken, maar ook bij grotere evenementen. Feesten kunnen variëren van tientallen tot honderden gasten. DjREsound.nl heeft in de regel alle gear in eigen beheer, maar kan snel opschalen waar nodig. Door het gebruik van een imposante lichtshow en een snelle energieke mix van verschillende muziekstijlen is een feest met DjREsound.nl alles behalve een standaard disco show. Speciale wensen kunnen vrijwel altijd verwezenlijkt worden. Wilt u het gezelligste feest? Zoekt u hoge kwaliteit licht en geluid en een show waaruit passie straalt? Wilt u zich geen zorgen maken over de muzikale invulling van uw feest? Laat het verzorgen door DjREsound.nl! Een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden kan altijd geregeld worden. Voor vragen en meer informatie kunt u altijd contact opnemen.