Audio support

 

Dj REsound huwelijksceremonie

 

Talent verdient het beste

Talent van artiesten overbrengen op het publiek is een technische kunde die ervaring, kennis en gedrevenheid vereist. De techniek rondom een event is namelijk best lastig in te vullen als je één of meerdere van deze elementen mist. Als geluid- en/of lichtsverzorger moet je uiteraard over de juiste apparatuur beschikken, maar je moet ook zorgen voor een goede sfeer. Uiteindelijk moet het publiek een juiste impressie krijgen van wat de artiest voor ogen heeft, maar ook op het podium moeten de juiste omstandigheden gecreëerd worden zodat talent ontplooit. We gaan samen voor het allerbeste!

 

Dj REsound HeyWatRaarEenDjMetEenGitaar

 

Studio kwaliteit op het podium

Met meer dan 20 jaar aan studio ervaring probeer ik de relaxte studio omgeving, alsmede de hoge kwaliteit vanuit de studio, over te brengen naar het podium. Dit doe ik door een gedegen voorbereiding en door te kiezen voor een juiste apparatuur setting. Het is een reis die je samen met de artiest bewandeld.  Samen werk je met verstand en lef naar dat moment waarop alles op zijn plaats valt. En ja, als dat uiteindelijk meer dan slaagt, dan is dat puur genieten!

 

Dj REsound Emma Joan

Feestelingen vertellen:

  • Jacqueline en Stijn

    De temperatuur steeg tot zeker 30 graden op onze huwelijksdag, voor Dj REsound was dit geen probleem. Binnen no-time had hij alle gasten binnen op de dansvloer. Vanaf de openingsdans tot aan het einde van het feest was de dansvloer vol. Het leek wel of Dj REsound iedereen onder hypnose had! Bedankt voor je bijdrage aan het onvergetelijke feest.

  • Sandra en John

    Johan was de Dj op onze bruiloft. Hij heeft er een fantastische avond van gemaakt, die wij en de gasten niet meer zullen vergeten! De communicatie vooraf was ook prima en betrokken! Wil je een "goei feesje"? DjREsound.nl regelt het...

  • Tessa en David

    5 sterren! Wat kan Dj REsound lekker draaien. In aanloop naar onze bruiloft hebben we fijn contact gehad. Hij reageert snel, is flexibel en denkt mee. Tijdens het feest draait ie heerlijk. Hij zit vol energie en praat alles aan elkaar. Op een gegeven moment was het MC'en voor ons genoeg en wilden we door met wat hardere plaatjes. Geen probleem voor hem om tijdens de avond dat even te bespreken en aan te passen. Wat een top avond heeft hij ons bezorgd. Bovendien nog iets langer doorgegaan. Bedankt Johan!