Huwelijksshow

 

Dj REsound huwelijk

 

In één keer goed

Voor een huwelijksfeest bestaat geen generale repetitie en dat geeft een dergelijk feest wat extra gezonde spanning. Jullie willen immers alles goed laten verlopen. Als het even kan moet het feest de verwachtingen ruimschoots overtreffen! Wat dat betreft is een huwelijksfeest een goede weerspiegeling van wat jullie als aankomend bruidspaar het meest belangrijk vinden in het leven. Een huwelijksfeest is een persoonlijke aangelegenheid. Alle geliefde gasten hebben namelijk één gezamenlijke band die ze samenbrengt: het bruidspaar! De feestdag is dan ook een prachtige samensmelting van diverse emoties, waarschijnlijk indrukwekkender dan je in eerste instantie zult verwachten. Als Dj sta je op een dergelijke dag dicht op de mensen en daarom moet een Dj beschikken over een dienstbaar en flexibel karakter. Een gedreven persoon die techniek, entertainment en menselijkheid weet te verenigen. Dj REsound heeft deze exclusiviteit en bewijst dit keer op keer.

 

Dj REsound show

 

Er is geen standaard

Gelukkig is bij DjREsound.nl elk feest maatwerk, verzorgd vanuit passie, ervaring en kennis. Hierdoor weet DjREsound.nl op werkelijk elk huwelijksfeest de meest optimale sfeer te creëren. Om tot een goed resultaat te komen mag een goede voorbereiding niet ontbreken. Vrijwel alle aankomende bruidsparen willen vooraf bepaalde zaken goed geregeld hebben en dat is maar goed ook, want:

 • geen trouwlocatie is hetzelfde,
 • geen feestlocatie is hetzelfde,
 • geen catering is hetzelfde,
 • geen ambtenaar is hetzelfde,
 • geen fotograaf is hetzelfde,
 • geen artiest is hetzelfde,
 • geen bruidspaar is hetzelfde!

 

Dj REsound show

 

De centrale rol

Elke factor van jullie mooiste dag kan zelf ingevuld worden uiteraard. Voor de feestavond is het altijd aan te raden een ervaren artiest in te schakelen die zich pro-actief blijft vernieuwen. De laatste jaren vinden dan ook meer en meer huwelijksparen de weg naar DjREsound.nl. DjREsound.nl is zich uitermate bewust van de centrale rol van de Dj op het huwelijksfeest en de bijbehorende grote verantwoordelijkheid die het met zich meebrengt. Niet iedere willekeurige Dj kan deze sfeerbepalende taak zomaar invullen! Dat maakt mij als Dj zo trots. Huwelijksparen uit alle hoeken van de samenleving vertrouwen de mooiste dag van hun leven namelijk toe aan DjREsound.nl. Daar werk ik graag heel hard voor! Het is immers passie dat mij als Dj drijft. De passie om alle aanwezige gasten een prachtige en onvergetelijke avond te bezorgen, waarbij uiteraard het bruidspaar centraal staat.

 

Dj REsound stretchtent feest

 

Een vrijblijvende vraag is zo gesteld

Met jarenlange draai-ervaring en flexibel in te zetten eigen apparatuur kan DjREsound.nl altijd een passende show verzorgen. Om de wensen en praktische zaken af te stemmen, adviseer ik altijd een vrijblijvend persoonlijk/online overleg in te plannen zodat alle belangrijke zaken besproken kunnen worden. Voelt je niet bezwaard om vrijblijvend contact op te nemen. Ik adviseer jullie graag.

 

Dj REsound trouwceremonie

 

Unieke energie

De kenmerken die DjREsound.nl uniek maken op een rijtje:

 • Een gepassioneerde Dj met gedrevenheid, altijd
 • Eén persoonlijk aanspreekpunt op elk moment dat het jullie uitkomt
 • Geen tussenpersonen, jullie boekt een Dj met technische ondersteuning, niet andersom
 • Honderden feesten ervaring
 • Perfect verzorgde shows, afgestemd op de locatie
 • Een positieve energie is een must, het leven is een feest!

 

Dj REsound zomerfeest

 

Nu rest mij nog één advies aan jullie te geven: kies vooral wat goed voelt! Zo kunnen jullie samen zonder zorgen optimaal genieten van jullie huwelijksdag.

Feestelingen vertellen:

 • Lilly Wellen

  Dj REsound heeft perfect op ons themafeest ingespeeld en wist de feestgangers stuk voor stuk de dansvloer op te krijgen!

 • Dennis en Ellen

  Dj REsound weet als geen ander het feestje custom made af te stemmen op je eigen wensen. Vooraf een gezellig gesprekje incl. een bezoek aan de beoogde de locatie had absoluut grote meerwaarde. De aankleding met de bijbehorende lichtshow zorgde voor een erg mooie en chique uitstraling. Van openingsdans tot het laatste nummer in de kleine uurtjes is het een groot feest geweest! We kregen (en krijgen nu, jaren later) veel complimenten van onze gasten over de Dj en daar sluiten wij ons graag bij aan. Johan bedankt, 't was een super feest dat we nooit gaan vergeten!

 • Moniek en Willem

  Knalfeest gehad met energieke Dj! Heel diverse muziekstijl op maat gemaakt voor ons en onze gasten. De zaal stond de hele avond op zijn kop. Topper!