Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Carnavalsfeest 't Lagerhuis Mill

Zondag 27 Februari 2022

 

Dj REsound is weer terug op zijn oude stek! Knettergek en met de benen buiten vanaf 14:00u gaan we het carnaval vieren tot in de kleine uurtjes, het is in Mill altijd gegarandeerd bal met diverse gastoptredens!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Hannes en Inge

Dj REsound is gemaakt van puur enthousiasme! Vanaf zijn eerste mail word je enthousiast en krijg je zin in het feest. Hij heeft onze bruiloft helemaal compleet gemaakt met zijn muziek en hij heeft zelfs de techniek van de band verzorgd. Niemand wilde van de dansvloer af! Ontzettend bedankt!

Bart en Ellen

Nadat we Dj REsound hadden benaderd, is hij langs gekomen voor een persoonlijke ontmoeting. Dit vonden wij erg prettig! Dj REsound heeft ervoor gezorgd dat wij ons geen zorgen hoefden te maken over de muziek, zowel vooraf als op de avond zelf. Het was precies wat we ervan hadden verwacht. Heel erg bedankt!

Chris en Yvonne

Fantastische feestavond gehad met grote dank aan Dj REsound. Johan heeft onze muziekwensen goed begrepen. Een groep gasten met hele diverse muzieksmaken heeft hij de hele avond aan het dansen gekregen. Top!