Audio support

 

Dj REsound huwelijksceremonie

 

Talent verdient het beste

Talent van artiesten overbrengen op het publiek is een technische kunde die ervaring, kennis en gedrevenheid vereist. De techniek rondom een event is namelijk best lastig in te vullen als je één of meerdere van deze elementen mist. Als geluid- en/of lichtsverzorger moet je uiteraard over de juiste apparatuur beschikken, maar je moet ook zorgen voor een goede sfeer. Uiteindelijk moet het publiek een juiste impressie krijgen van wat de artiest voor ogen heeft, maar ook op het podium moeten de juiste omstandigheden gecreëerd worden zodat talent ontplooit. We gaan samen voor het allerbeste!

 

Dj REsound HeyWatRaarEenDjMetEenGitaar

 

Studio kwaliteit op het podium

Met meer dan 20 jaar aan studio ervaring probeer ik de relaxte studio omgeving, alsmede de hoge kwaliteit vanuit de studio, over te brengen naar het podium. Dit doe ik door een gedegen voorbereiding en door te kiezen voor een juiste apparatuur setting. Het is een reis die je samen met de artiest bewandeld.  Samen werk je met verstand en lef naar dat moment waarop alles op zijn plaats valt. En ja, als dat uiteindelijk meer dan slaagt, dan is dat puur genieten!

 

Dj REsound Emma Joan

Feestelingen vertellen:

  • Organisatie aMEEzing

    Wat was het tof! De eerste editie van aMEEzing (voorheen de traditionele tjilpavond) is omgetoverd tot een gezellige MEEzing avond. Dat hadden de bezoekers goed begrepen. Dj REsound was hierbij een echte sfeermaker! Vanaf de eerste nummers werd er uit volle borst MEEgezongen. Oud Hollands, Duitse schlagers, Engelse klassiekers en carnavaleske inhakers, voor ieder wat wils! Daarna hebben we nog dik anderhalf uur op geweldige muziek kunnen dansen. Deze avond ging, mede door toedoen van Dj REsound, de boeken in als een aMEEzing festijn!

  • Judith en Nico

    In aanloop naar onze bruiloft hebben wij via via en online berichten kennis genomen van Dj REsound. De beelden online gaven een goed beeld van wat hij qua techniek en sfeer neer kon zetten. Het gesprek dat wij vooraf hebben gehad gaf meteen zoveel vertrouwen dat we zonder nadenken en overleg met elkaar een samenwerking zijn aangegaan. Dj REsound gaf ons meteen het gevoel te begrijpen wat wij met ons feest wilden. Hij nam daarin de muzikale leiding, faciliteert kwalitatief hoogstaande apparatuur én denkt enorm goed mee in onze beelden. Het contact verloopt vooraf, tijdens en nadien heel erg prettig.  De avond verliep zoals gewenst, de sfeer werd meteen tijdens de opening neergezet en gaandeweg de avond groeide het feest én de muziek ging...

  • Loes en Bas

    We hadden Dj REsound bij vrienden van ons op de bruiloft zien draaien en wisten meteen: die willen wij ook voor onze bruiloft! Johan heeft onze verwachtingen overtroffen en een knallend feest neergezet! Met zijn positieve energie heeft hij al onze gasten en onszelf de hele avond aan het dansen gekregen. Johan is makkelijk in contact en zorgt er écht voor dat jouw bruiloftsfeest een gegarandeerd succes wordt! Johan, onwijs bedankt!