Dienstbaar

 

Dj REsound: Dienstbaar

 

Altijd leren van ervaringen, actief om feedback vragen, een pro-actieve en adviserende houding richting jou als feesteling wordt unaniem gewaardeerd. Ik ben er voor jullie, de gasten en eventueel belanghebbenden van het evenement dat georganiseerd wordt. Ja, ik ben ook zeker eigenwijs, maar vrijwel altijd met een logische reden. Goed luisteren naar jouw of jullie wensen en dromen is dan ook een belangrijk aspect van het traject voorafgaand aan het evenement. Je kunt dan ook vertrouwen op mijn ervaring, kennis en creatief ondernemerschap! Spreek ook zeer zeker duidelijk jouw persoonlijke wensen uit, want ik houd van unieke en vernieuwende uitdagingen! Jouw wensen zijn namelijk de belangrijkste uitgangspunten voor het samenstellen van een passende dienst. Uitgedrukt in een rapportcijfer is een 8 voor mij nooit genoeg. Het mooiste, spannendste, indrukwekkendste en/of meest emotionele moment van jouw leven moet raken aan jouw dromen. Daar werk ik graag heel hard voor!

Feestelingen vertellen:

  • Robbert Jansen

    Super genoten van mijn 50-jarig feestje. Dj REsound zorgde ervoor dat jong en "oud" op de dansvloer met de beentjes van de vloer ging. Van Europapa, La Fuente, ABBA, John West, een rock'n roll tot een polka, voor ieder wat wils! Ook de humor en een persoonlijk woordje ontbrak niet. Kortom: aanrader!

  • Judith en Nico

    In aanloop naar onze bruiloft hebben wij via via en online berichten kennis genomen van Dj REsound. De beelden online gaven een goed beeld van wat hij qua techniek en sfeer neer kon zetten. Het gesprek dat wij vooraf hebben gehad gaf meteen zoveel vertrouwen dat we zonder nadenken en overleg met elkaar een samenwerking zijn aangegaan. Dj REsound gaf ons meteen het gevoel te begrijpen wat wij met ons feest wilden. Hij nam daarin de muzikale leiding, faciliteert kwalitatief hoogstaande apparatuur én denkt enorm goed mee in onze beelden. Het contact verloopt vooraf, tijdens en nadien heel erg prettig.  De avond verliep zoals gewenst, de sfeer werd meteen tijdens de opening neergezet en gaandeweg de avond groeide het feest én de muziek ging...

  • Bas Kersten

    Dj REsound is flexibel en super enthousiast. Hij weet hoe hij een feestje moet bouwen! Op ons feestje heeft hij zelf live gezongen, waarbij hij zichzelf begeleidde op gitaar. Een mooie afwisseling tussen "plaatjes draaien" en live meezingers. Kortom, we hebben een super leuk feestje gehad met mooie herinneringen.