Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Suprise party Smaak Cuijk

Vrijdag 11 Maart 2022

 

Tja... het enige dat ik mag zeggen is dat dit een top feestje wordt! We gaan een mooie herinnering maken met een klein internationaal gezelschap!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Linda en Mark

We vonden het fantastisch! Wat een feest was het. We hebben ontzettend genoten en flink gedanst, net als bijna al onze gasten! De ceremonie was ook goed voorzien van muziek en geluid, dat was weer een zorg minder voor ons. Nogmaals ontzettend bedankt, het kon niet beter!

Kim en Martijn

Wat hebben wij een TOP feest gehad! Dj REsound weet hoe het moet. Het feest kwam snel op gang en al snel stond iedereen op de dansvloer, jong en oud! Dankjewel Johan dat je van ons feest het allermooiste feest hebt gemaakt wat we ons konden wensen. Een herinnering voor het leven!

Ingrid en Dennis

Dj REsound krijgt een dikke 10 van ons. Echt de complimenten voor de manier waarop hij ons bruiloftsfeest tot een top avond heeft gemaakt! Toen de dansvloer eenmaal gevuld was, is deze niet meer leeg geweest! Johan heeft de hele avond de sfeer er in weten te houden! Muziek maakt toch je feest en dat is door Johan zeer zeker gelukt. Nogmaals bedankt!