Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Jasmine en Wessel Moeke Mooren Appeltern

Zaterdag 23 April 2022

 

Alle vertrouwen is er in de passie van Dj REsound deze avond! Jasmine en Wessel gaan trouwen en we gaan samen deze mooie avond afsluiten met een prachtig feest! Dat wordt onvergetelijk!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Stijn van Demen

Johan, bedankt voor het maken van mijn orkestband in "ons eigen jasje". Het was een top communicatie en het was snel geregeld allemaal. Fijn om van onze beide passies iets moois te maken... We zien elkaar in de toekomst! Bedankt voor de fijne samenwerking!

Linda en Mark

We vonden het fantastisch! Wat een feest was het. We hebben ontzettend genoten en flink gedanst, net als bijna al onze gasten! De ceremonie was ook goed voorzien van muziek en geluid, dat was weer een zorg minder voor ons. Nogmaals ontzettend bedankt, het kon niet beter!

Ans en Jack

Het leven is een feest! Wat was het geweldig en wat hebben we genoten. Ook onze gasten, de dansvloer heeft van openingsdans tot het allerlaatste nummer (maar liefst 6x het allerlaatste nummer!) helemaal vol gestaan. Wat is er gedanst. De geweldige lichtshow zorgde voor een perfecte en chique uitstraling. Ook onze gasten die alle in het wit waren gekomen hebben daar een bijdrage aangeleverd! Johan bedankt, het was een super feest om nooit te vergeten!