Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Ilse en Jeroen Haps

Vrijdag 24 Juni 2022

 

Deze zomerdag gaat onvergetelijk worden voor Ilse en Jeroen! Dj REsound mag op een mooie locatie in het altijd gezellige Haps een mooi feestje bouwen ter afsluiting van die langverwachte grote onvergetelijke dag!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Hubert en Perni

Wij konden aan alles zien dat Dj REsound een professional is. De show stond ruim voor aanvang klaar en het licht en geluid was getest. Dj REsound voelde goed aan wanneer hij kon en moest switchen qua muziekkeuze om ons doel: "lekker dansen en zingen op (disco)hits uit de jaren 80 en 90", te laten slagen. Ook verzoekjes werden naadloos ingevuld waardoor iedereen het naar zijn zin had!

Marije de Groodt

Ik vond de zangopnames bij Johan altijd heel leuk! Het was de gezelligheid maar ook dat Johan altijd heel eerlijk over je geluid praatte. Als een noot beter gepakt kon worden, haalde hij het beste in je naar boven en zo waren Johan en ik alle twee heel erg tevreden over het resultaat.

Ghyslaine Louvet

Johan, nogmaals bedankt voor de muziek! Mede dankzij jou is het een supergezellig feest geworden en heeft iedereen lekker gedanst.