Agenda

Elk feest uniek, check de foto's!

Huwelijksfeest Hilde en Diederik Kasteel Tongelaar Mill

Vrijdag 08 Juli 2022

 

We gaan een prachtig huwelijksfeest tegemoet deze mooie dag in juli. Alle gewaardeerde gasten komen samen om de liefde tussen Hilde en Diederik te vieren! DjREsound.nl mag hierbij de muziek verzorgen. Uiteraard gaan we deze dag eindigen met een geweldig feest, precies zoals zij het willen!

 

 

 Terug naar het agenda overzicht

 

 

Feestelingen over DjREsound.nl

Denise en Jasper

Mede dankzij Dj REsound hebben wij een topavond gehad als afsluiter van onze mooiste dag! Hij kreeg iedereen op de dansvloer en voelde de sfeer perfect aan. Wij raden Dj REsound aan iedereen aan!

Pascal en Helen

Dj REsound heeft er op onze trouwdag een superfeest van gemaakt. Op de dansvloer was van het begin tot het einde een top sfeer met afwisselende en perfect op elkaar afgestemde muziek.  Dj REsound maakte met zijn muziek keuze en zijn enthousiasme de avond! Enkele reacties van vrienden en familie op het feest: Top Dj vanavond! Heb al wat feestjes meegemaakt, maar deze Dj is wel heel erg goed. Een zeer geslaagd feestje dus! Johan, om het kort samen te vatten: enorm bedankt. Wij (en ook de gasten) hebben enorm genoten van deze avond. Da hedde goei gedaan!

Raymond Veulings

Voetbalvereniging HBV heeft een top seizoensafsluiting gehad! Dj REsound zorgde voor één groot feest. Het kampioensteam Vrouwen 1 kreeg bovendien een wervelende opkomst door toedoen van Dj REsound. Als een ware spreekstalmeester zweepte hij het publiek op en presenteerde hij de speelsters één voor één op onvergetelijke wijze!