Dj REsound reviews besloten feesten

 

Feesten met mensen die je kent. Familie, vrienden, collega's, buren etc. Het geeft die mooie gemoedelijke sfeer, Dj REsound maakt je bewust van jouw rijkheid!

Marcel en Ellen

Wij hebben erg genoten van ons feest en heel veel positieve reacties gekregen. Jij hebt een grote bijdrage geleverd om van dit feest een succes te maken en zijn wij jou daar ook hartelijk dankbaar voor. Wij bevelen jou zeker aan als mensen hier naar vragen.

Rianne en Maurice

We hebben een super feestje gehad! Dj REsound verzorgde de muziek en voelde haarfijn aan wat de gasten leuk vonden. Na een mooie rustige binnenkomst was de dansvloer daarna alleen maar vol! We hebben genoten! Bedankt voor deze mooie avond!

Hedwig en Wim

Door toeval bij elkaar uitgekomen kwam Dj REsound ons feest muzikaal verzorgen maar in toeval geloven wij niet meer.. dit had zo moeten zijn! Wat een pracht feest hebben we gehad en wat straalt Johan uit dat dit echt zijn passie is! We hebben al diverse gasten gesproken die de dag erna spierpijn hadden van het dansen. We hadden een breed publiek met een brede smaak maar Johan wist ze allemaal op de vloer te krijgen! Bedankt man!

Marianne en Peter

Super bedankt voor de geweldige mix aan muziek die je gedraaid hebt op ons feest. De verzoekjes van nogal verschillende muziekstijlen wist je goed  te combineren. Je bent een erg enthousiaste, vrolijke DJ! We hebben achteraf veel leuke reacties gekregen op het feest. Ook bedankt nog voor de leuke foto’s! We zijn nog steeds aan het nagenieten. Tot ziens op een volgend feestje! 

Sandra Blom-Focke

Dj REsound heeft op mijn 50e verjaardag op mijn feest gedraaid. Hij heeft het top gedaan. Hij is betrokken, voelt goed aan wat hij wanneer moet draaien en houdt het feest goed levendig. Fijn dat hij van te voren kennis is komen maken en goed naar alle wensen heeft geluisterd, dat maakte het voor mij heel persoonlijk. Ik zal hem zeker aanraden aan anderen en hoop dat ik hem zelf nog eens kan vragen voor een volgend feest.