Dj REsound reviews studio

 

Passie voor muziek kunnen omzetten naar concrete projecten, iets dat DjREsound.nl graag doet. Stimuleren van talent en datzelfde talent direct overstijgen. Lees hier ervaringen over de geluidsstudio van DjREsound.nl!

Shirley Weerepas

Hey die Johan, heel erg bedankt voor je input en coaching tijdens het inzingen. Vond het super leuk en leerzaam om te doen. Een verrassing was het zeker, veel leuke reacties op het nummer. Ik zeg: "Niet slecht voor een amateur!".

Mieke Selten

Wat was het gaaf! Bij binnenkomst meteen gezellig en een thuis gevoel! In een prachtige studio aan de slag gegaan. Dat beetje zenuwen die er waren, waren snel weg. Johan stelt je erg op je gemak! We hebben samen een super nummer opgenomen met een mooie clip. Ik ben er echt super blij mee! Echt een aanrader.

Entertainmentcommissie Kuukse Elfkroegetocht

Wij hebben een super gave mix laten maken voor een van onze acts. Deze ruim 30 minuten durende show is een mix van Dj REsound geweest! Johan werkt super samen, reageert snel en levert kwaliteit! Volgend jaar weer een nieuwe zatte zoef mix??

Jenny van Rooij

Zingen in een studio met een gezellige en relaxte sfeer, met het perfecte eindresultaat! Je krijgt bij DjREsound.nl het thuis gevoel, waardoor de zenuwen zo verdwenen zijn!

Marije de Groodt

Ik vond de zangopnames bij Johan altijd heel leuk! Het was de gezelligheid maar ook dat Johan altijd heel eerlijk over je geluid praatte. Als een noot beter gepakt kon worden, haalde hij het beste in je naar boven en zo waren Johan en ik alle twee heel erg tevreden over het resultaat.